Velkommen alle generasjoner til sesongens siste samling. Dette blir en kombinert gudstjeneste, utesamling og dåp.
 
Jeg håper du har lyst til å komme å vitne Mathea bli døpt. Det blir en fantastisk flott avslutning på et veldig annerledes år.
Parkering blir ved Arnt Ove Løvås eiendom. Veibeskrivelse til parkering: https://goo.gl/maps/8UYSq7e7dykWxRjP9. Vi har i tillegg leid inn sanitetsanlegg. Ta med våtservietter og antibac.
 
Det blir muligheter for å grille på bålpanne og gassgrill. Men ta med klipe/grillspade til eget bruk. Og tenk smittevern og avstand dersom flere ønsker å grille samtidig.
 
Fra parkeringa blir det mulig for de minste og bli fraktet og sitte på traktorhenger til oppholdssted. Det kan være lurt å komme i god tid da det er noen hundre meter til der vi skal oppholde oss. Vi prøver å skilte slik at det blir greit å finne fram til parkering.
 
Vi samles ute med mulighet for å holde god avstand. Ekstra lurt med tanke på smitteøkning i Melhus kommune. Heldigvis er det ikke rapportert om villsmitte, og det virker til at kommunen har kontroll. Vi forholder oss til lokale og nasjonale smittevernregler. Minner om påmelding.