Velkommen til sommeravslutning i MUV Melhus på Hjellen Gård kl 14:00 – 16:00 søndag 17.juni!

Melding fra vertskapet:

“Hjertelig velkommen hit på søndag! Det ser ut som at det skal bli varmt og oppholdsvær!  Det er gode muligheter for utelek på området og vi setter opp et volleyballnett  Dersom noen har gode volleyballer/fotballer så ta gjerne med da jeg ikke kan gå helt god for kvaliteten på det som er her.

Det er også veldig mulig å trekke innendørs for dobesøk, amming, innelek for de små og ellers dersom det skulle være behov for det 

Ta med grillmat til deg selv/familien og evnt drikke til grillmaten (vann har vi selvsagt her). Vi stiller med varme griller. Vi ordner også med kaffe og litt å bite i til kaffen.

Dersom du er avhengig av å sitte så ta gjerne med en stol, ellers så har vi også en del benker/stoler her og naturlige sitteplasser rundt omkring.

Pga arbeid på ny E6 er veibeskrivelsen følgende: Ta av i rundkjøring ved Ekra gartneri og kjør sørover inn på gammel E6. Ta så inn første vei til venstre mellom to trær. Parker inne i gården, dvs kjør rett fram når du kommer opp bakken. Vi holder til helt på toppen.

VELKOMMEN!”