Hjertelig velkommen, ung og gammel, til weekend med MUV Melhus!

Vi gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer på nytt, weekend. Tid til hverandre og fellesskapet er etterlengtet og viktig. En fin mulighet til å bli bedre kjent. Jesus vil stå i sentrum på IMI i år også. Da blir alt så mye bedre! Vi vil legge til rette for at alle generasjoner deltar.

Meld deg på allerede i dag for å sikre deg plass. På IMI Stølen, Oppdal, er det flere rom enn leirstedene vi har besøkt tidligere, men antall rom er også her begrenset.

Slik som de siste årene vil *programmet starte med innkvartering på lørdag formiddag kl 11:00. Nytt av året er at vi har åpnet for å komme kvelden før. En flott mulighet for deg som vil ha en sosial programfri kveld i forkant. Overnatting fra fredag er inkl. kveldsmat fredag og frokost på lørdag.

Fredag – Søndag har en maxpris på 4500,- pr husstand
Lørdag – Søndag har en maxpris på 3500,- pr husstand

Bruker du egen campingvogn får du 30% avslag på pris.
Leie av sengetøy koster 100,- pr sett.

Dersom du overstiger denne prisen, haker du av Maxpris istedet for de andre kategoriene.

Rom med bad kommer i tillegg.

PS! I år har ikke MUV mulighet til å sponse 50% av deltakeravgiften slik det er praktisert før. Men vi gjør alt for å gjøre en weekend rimeligst mulig. Og vi håper at prisen ikke er et hinder i å delta. Vi ser på weekend som en stor investering for menigheten og fellesskapet.

Dersom du eller din familie er i en økonomisk situasjon som gjør det vanskelig å delta, er det flott om du tar kontakt med pastor Rune, styreleder Torbjørn Landmark eller økonomiansvarlig Rita Gunnes, så finner vi en løsning sammen. Vi vil at alle skal få mulighet til å delta.

PÅMELDINGSFRIST 20. OKT

*Program kommer