Velkommen til MUV Weekend!

Vi gjentar suksessen fra foregående år og arrangerer på nytt, weekend. Tid til hverandre og fellesskapet er etterlengtet og viktig. En fin mulighet til å bli bedre kjent. Vi vil legge til rette for alle generasjoner.

Hva er muv-weekend?

Kanskje er du ny på muv, eller ny på weekend? Her er litt nyttig info før du bestemmer deg for å bli med. Når du har bestemt deg, melder du deg på – først som sist. Velkommen!

I år skal vi være på IMI Stølen på Oppdal 3.-4. november. Der blir vi innlosjert på rom med eller uten bad, med typisk 4 sengeplasser per rom. Maten er det personalet på IMI Stølen som står for, så her kan vi slappe av mer enn hjemme 😊

Vi legger opp til en weekend med lave skuldre og mye frihet. Programmet tilpasses de aldersgruppene som melder seg på, men i det store og det hele gjør vi det som før. Det vil si, aktiviteter ute og inne for liten og stor, et familiemøte, en kveldssamling for de voksne – og ikke så mye mer. Det begynner lørdag formiddag og avsluttes med middag på søndagen.

Vi har ikke leirledere på denne turen, så alle vil bli bedt om å bidra der de er gode. Men det er ikke så mye som skal til fra hver enkelt før vi får en festweekend 😊 Håper du kommer!

Dato er valgt på grunnlag av utilgjengelige leirsteder den helga vi i utgangspunktet ønsket oss og som vi har brukt tidligere.

Meld deg på allerede i dag for å sikre deg plass. På IMI Stølen, Oppdal, er det flere rom enn leirstedene vi har besøkt tidligere, men antall rom er også her begrenset.

Program og pakkliste kommer nærmere.

Håper å se deg på weekend!

MELD DEG PÅ: HER

PROGRAM (med forbehold om endringer):

LørdagProgram
11.00Innkvartering
12.00Lunsj
13.30Utelek, bli kjent + fotballkamp
15.30Middag
16.30Kiosk
17.30Hyggekveld
19.00Kveldsmat
20.30Kaffe, kringle og frukt
21.00Kveldsmøte
Ferdig til 22.30 
  
  
  
  
SøndagProgram
8.00-9.30Flexi-frokost
10.00Familiemøte
11:00Utetid og matpakkelunsj
 Hovedopplegg: TU
  Lekeplass for de minste
  Leke inne / amme / drikke kaffe
13:30Rydde, pakke, vaske
14:30Middag og dessert