“OPPREIST”
Nordisk kvinnekonferanse 2022

Hjertelig velkommen til årets jentefest!

Det er med glede, inspirasjon og takknemlighet vi inviterer deg til å bli med på Nordisk kvinnekonferanse 20.-23. oktober 2022 på Oslofjord Convention Center ved Sandefjord.

I år er det mange ulike menigheter og organisasjoner med som innbydere til konferansen. Derfor vil konferansen synliggjøre «gullet» som finnes i de ulike sammenhengende i landet vårt.

Tema for konferansen er «OPPREIST». Sammen vil vi oppmuntre hverandre til å stå oppreist i tiden som ligger foran oss. Vi møtes først og fremst til inspirasjon og fornyelse i vår tro på Jesus. Når dette skjer, vil vi også bety en forskjell for menneskene vi møter.

Oppreist i Kristus for å leve oppreist i hverdagen sammen med Ham.

FELLESREISE FRA TRØNDELAG

Det er satt opp fellesreise fra Trøndelag og ta gjerne kontakt med Gry Marit i Norkirken Melhus for mer info om reise, opphold og konferansen.

HER kan du lese mer om selve konferansen.

Link til arrangement på FACEBOOK