Open/Close Menu Menighet i Melhus

Menighetsweekend 04.-06.- november

 

Menighetsweekend 2022

Menighetsweekend er en av de viktigste arenaene vi har for å knytte oss enda mer sammen, bli kjent, få nye venner, styrke fellesskapet, bli kjent på nytt, rett og slett bedre tid med hverandre. Etter et alt for langt corona-opphold er det gledelig at vi endelig kan reise vekk for input og samhold.
Så, save the date! Og sett til side noen penger også. For dette er kanskje årets viktigste investering. Både for deg, og evt. familie.

Påmelding, informasjon og andre praktiske opplysninger vil komme fortløpende. Følg gjerne med på www.norkirkenmelshus.no

KOSTBART Å DRA PÅ WEEKEND
Menighetsweekend ser vi på som en investering i familie og fellesskap og ikke noe menigheten får noen økonomisk gevinst av, men en gevinst i så mye mer verdifullt enn penger. Og alle skal både få tilbud og mulighet til å delta uavhengig av den enkeltes økonomisk situasjon. Dersom du eller din familie hindres i å delta grunnet økonomisk situasjon, finner vi en løsning sammen. Vi strekker oss langt for at alle skal få bli med. Ta kontakt med lederskapets fungerende leder Øystein Slettahjell eller økonomiansvarlig Rita Gunnes. Her finnes taushetsplikt og raushet. 

For deg som er privilegert og har ekstra å rutte med, er oppfordringen å gi en ekstra gave til Norkirken; så vil vi på den måten hjelpe og inkludere hverandre slik kirka er kalt til. Merk gjerne betaling med “sponsing weekend“.  

PÅMELDING TIL WEEKEND:

Klikk HER

Etter betalingen registrerer du deg ved navn HER

PRISER VOKSEN / FAMILIE

VOKSEN Hele helgen – 1590,-

VOKSEN Lørdag – Søndag – 1100,-

FAMILIE Hele helgen (Maxpris) – 4500,-

FAMILIE Lørdag – Søndag (Maxpris) – 3500,-

PRISER BARN OG UNGDOM

Barn/Ungdom 12-17 år (fredag – søndag) – 1270,-

Barn 6-11 år (fredag – søndag) – 795,-

Barn 1-5 år (fredag – søndag) – 460,- 

Barn 0 år (fredag – søndag) – 0,-

Barn/Ungdom 12-17 år (lørdag – søndag) – 905,- 

Barn 6 -11 år (lørdag – søndag) – 550,- 

Barn 1 -5 år (lørdag – søndag) – 345,-

Barn 0 år (lørdag – søndag) – 0,-

 

  • Alle får tildelt rom etter størrelse på familien. Dersom du har ytterlige behov som bad på rommet osv, ordnes det ved ankomst/registrering. 

PROGRAM

kommer....

normisjon 2
FØLG OSS: