MEDLEMSKAP I NORKIRKEN MELHUS

Kirka består av mennesker, og som medlem i Norkirken Melhus blir du en viktig del av et større fellesskap.

HVORFOR BLI MEDLEM?

Medlemskap og antall medlemmer sier kanskje noe om menigheten og dets plass/rolle i samfunnet, men det viktigste er hva det sier om deg. Som medlem sier du at her vil jeg tilhøre, dette vil jeg støtte og dette vil jeg være med å bygge videre.

Som medlem får du også stemmerett under årsmøtet. Tidligere betalte medlemmer må da betale kontigent innen årsmøtet og nye medlemmer minst 30 dager før.

Medlemmer av barn og unge under 26 år genererer i tillegg statlig støtte til menigheten. Norkirken Melhus er tilsluttet Normisjon. De under 26 år blir også medlem i Acta – barn og unge i Normisjon.

Nye medlemmer:

Hvordan bli medlem?

1. Fyll ut personopplysningsskjemaet
  2. Betal kontigent
 – Medlemskontingent for Norkirken Melhus:
200 kroner per voksne medlem

60 kroner per barn/ung medlem

Kan betales via Vipps: 534221 eller kontonummer: 4230 53 58287

Merk betaling med navn og fødselsår på alle innmeldte.

Eksisterende medlemmer:

Dersom du siden 2021 har betalt medlemskap vil du få tilsendt betalingslink på sms, og trenger derfor ikke å fylle ut personopplysningsskjema på nytt.

Betalingslink til tidligere og eksisterende medlemmer sendes ut på sms januar hvert år. Dersom du ikke har fått sms, melder du deg inn som ny medlem og betaler kontigent. Neste år får du da betalingslink.