HVORFOR MEDLEMSKAP?

Hvert år oppfordrer vi medlemmene våre til å betale årskontigent. Du kan fint være fullverdig del av fellesskapet uten å betale. Det er ikke det som er poenget. Vi ønsker å synliggjøre at kirke fortsatt er aktuelt, og at kirke har en viktig rolle i samfunnet vårt. Ved å være betalt medlem underbygger du vår påstand om at Norkirken Melhus er viktig for mange mennesker i alle aldre, både nasjonalt og lokalt.

Den viktigste grunnen for medlemskap er hva det sier om deg. Som medlem sier du at her vil jeg tilhøre, dette vil jeg støtte og dette vil jeg være med å bygge videre på.

HVA FORPLIKTER ET MEDLEMSKAP?

Et medlemskap forplikter ikke annet enn at du betaler årets medlemspris. Men du vil bli gitt stemmerett under årsmøtet. Fra tid til annen dukker det opp større saker og avgjørelser som menighetens medlemmer må stemme over. Nye medlemmer må betale minst 30 dager før for å få stemmerett. Medlemmer fra året før må betale innen årsmøte for å få stemmerett.

GENERERER MEDLEMSSKAP STATSSTØTTE?

Medlemskap i Norkirken Melhus generer ikke statsstøtte da vi pr dags dato ikke står registrert som et eget trossamfunn. Det betyr ikke at vi ikke er en frittstående menighet og et åndelig hjem for alle våre medlemmer. Du kan fritt være medlem i et annet trossamfunn i tillegg for å øke deres statsstøtte.

Derimot vil alle medlemmer under 26år generere statsstøtte til Norkidsa, Tweensklubb og Embrace som tilhører Norkirken Melhus.

Tidligere betalte medlemmer vil få tilsendt betalingslink på sms i januar. Nye førstegangsmedlemmer (etter 2021) må fylle ut personopplysningsskjema som du finner på denne siden.

Er du fast giver?

Besøk denne siden for å bli ny fast giver eller endre/øke din givertjeneste.

Tusen takk!