HVA ER INSPIRASJON?

Inspirasjon er en samling for alle Normisjons fellesskap i Midt-Norge.

Vi står sammen om noe større. Det skal du få oppleve. Vi skal sammen feire Jesus gjennom lek, aktiviteter, lovsang, bønn, bibel, og fellesskap! Vi skal få se at Guds rike er for alle! Kom å bli inspirert og fornyet!

Fredag kveld starter med fest for tenåringene i Solid i Salem Menighet. Impulsbandet leder i lovsang. Med påfølgende nattcup på KVT. Det blir muligheter for overnatting på KVT for de av tenåringene som ønsker det.

Lørdag er det feiring på KVT for alle med stort og variert tilbud til barn, unge og voksne.

Søndag inviteres alle til festgudstjeneste i Salem Menighet kl 11:00

Barn

Ungdom

Voksen

Senior

Inspirasjon er tilrettelagt alle sammen. Barna har tilgang til stor gymsal med hoppeslott og andre gøye aktiviteter. Samtidig er det eget opplegg for barna på lørdagen.

Ungdommene får sin egen festkveld på og nattcup fredag. Lørdag er det seminarer, fotballcup, Amazing Race og liknende aktiviteter.

Ung voksen og oppover til de eldste vil få med seg god undervisning med Per Eriksen og aktuelle seminarer.

Under Inspirasjon 2018 vil du også ha tilgang til bønnerom og helbredelsesrom. Føl deg fri til å besøke disse alene eller med familien.

Per Eriksen - skribent i Vårt Land og hovedpastor i Fredrikstad Frikirke kommer og skal være med oss hele helgen. Han er en kommunikator og i bagasjen har han et budskap om hvordan vi kan være felleskap for flere generasjoner.