AVLYST - Velkommen til Først-seminar!

Kveldens møte er dessverre avlyst grunnet sykdom. Det blir likevel mulig å få med seg seminaret i Credokirken på Heimdal, lørdag 01.sept kl 15-17

«Hadde det ikke vært flott å kunne gå inn i en tidsmaskin og reise tilbake til Jesu og disiplenes dager? Når vi tolker Bibelen, bør vi alltid spørre hvordan ord, skrevet for 2000 år siden, er å forstå» (Prosjektkoordinator Sanna Erelä, Caspari Center).
Velkommen til årets Først-seminarer!

Arrangementet er sammen med DNI og Flå misjonsforening og vi er så heldige å få besøk av Elisabeth Levy fra Caspari-senteret i Jerusalem.

Hva kan du forvente av tematikk?

Vi er opptatt av at Bibelens budskap skal være relevant og aktuelt for vår tid og vår kultur. Vi kaller det kontekstualisering. Å lese Bibelen med forfatternes egne jødiske briller, og ut fra deres samtid, kaster ofte nytt lys over tekstene og utdyper deres innhold.
Kanskje bidrar det til å korrigere vår tolkning og forståelse av verdens viktigste bok og budskap?

Dette er noen av spørsmålene vi vil belyse:

Hvorfor oppfattes Nytestamentet anti-jødisk?
Hvordan leser jesustroende (messianske) jøder i dag de hellige skriftene?
Velkommen til en lærerik og interessant aften
!