Å være tenåringsforeldre - med psykolog og forfatter Hedvig Montgomery

6.oktober kommer en av Norges mest anerkjente psykologer og forfatter av den internasjonale bestselgende bokserien «foreldremagi». Denne gangen skal hun snakke om det å være tenåringsforeldre. Alle faser har sine gleder og utfordringer som foreldre, og denne fasen er kanskje, i alle fall for noen, den mest krevende. Tenåringshjernen skal bygges om og rustes for en voksentid, og det er krevende å være tenåring. Det er en tid hvor det fortsatt er behov for trygghet og omsorg, samtidig som man rive seg løs og bli selvstendige mennesker. Hvordan bevare relasjonen med barnet/tenåringen gjennom denne tider hvor det mye hormoner og følelser i sving.

Tid: 6.oktober kl 19.00

Sted: Trondheim Frikirke, Brøsetveien 145c, 7048 Trondheim

Pris: kr. 200,-

Billetter kan kjøpes på Hoopla : https://trondheimsamtalesenter.hoopla.no/sales/event/montgomery

Dette arrangementet er et samarbeid mellom Trondheim Frikirke, Trondheim Samtalesenter og Salem menighet Trondheim.