FAST GIVERTJENESTE

Norkirken Melhus drives i all hovedsak av midler som samles inn gjennom fast givertjeneste. Av innsamlet beløp gis til enhver tid 10% videre til misjonsformål. Dersom du ønsker å gi et månedlig fast beløp til Norkirken, setter vi utrolig stor pris på det. Det gir muligheter og forutsigbarhet. 

BLI FAST GIVER:

Endre/øke fast givertjeneste

For å endre/øke din givertjeneste, kan du logge inn på din egen side:

Her vil du også få full oversikt over din givertjeneste og historie på hva du har gitt.

Du kan også evt sende mail til innsamling@normisjon.no dersom du har spørsmål om din givertjeneste. 

Hvorfor gi?

Norkirken eller Gud er ikke ute etter pengene våre. Gud er ute etter våre hjerter (Matt 6,19-24). Når vi gir, hjelper det oss slik at vi ikke blir bundet til penger, og kan lettere stole på Gud.

Vi ønsker å være en menighet som forvalter penger til velsignelse for andre utenfor menigheten.   

Tiende er en bibelsk praksis som vi anbefaler, det vil si 10% av vår inntekt tilbake til Guds hus. Ikke la dette verken skremme deg fra å starte å gi en mindre andel eller hindre deg fra å gi mer. Du står fri til å gi det du har lyst til, etter eget ønske og evne – valget er ditt! (2.Kor 9,7-8)

Gi en gave

Du kan gi gave direkte på kontonummer eller via Vipps:

Kontonummer: 4230 53 58287

VIPPS: Velg “kjøp og betal” – søk opp Norkirken Melhus eller #534221

Bruker du Norsk-Tipping kan du i tillegg legge til Norkirken Melhus som din grasrotandel. 7% av innskudd vil da gå til Norkirken Melhus. Dette er ikke et påskudd for gambling, men en tilleggsmulighet for deg som benytter tjenesten.

Tusen takk for gaven du gir!