Småfellesskapene ( smågrupper, husgrupper, cellegrupper og life-grupper som de også kalles) er hjertet i selve Norkirken-familien.

De møtes på forskjellige plasser og i hjemmene for å bygge vennskap, vokse åndelig og prege lokalsamfunnet. 

Hvordan bli med?

Første steg

Fyll inn skjema nedenfor. Skriv gjerne alder og andre behov i kommentarfeltet. F.eks ønsker du en gruppe for bare menn, kvinner, par, osv. Så vil vi hjelpe deg så godt som mulig

Andre steg

Vår småfellesskap-koordinator mottar ditt skjema og vil snarest mulig sette deg i kontakt med en aktuell gruppe ut i fra dine ønsker. 

Tredje steg

Nå som alt er lagt til rette er du en del av en MUV-gruppe. Gruppeleder vil gi deg informasjonen du trenger om den aktuelle gruppa. 

Jeg ønsker å være med i et småfellesskap

  Navn

  Email

  Telefonnr

  Hvilke ukedager passer best:

  Spørsmål eller kommentar:

  MER OM SMÅFELLESSKAP

   
  Vi tror det er viktig å treffes utenfor gudstjenestene. Vi tror ikke definisjonen på kirke er et bygg, men alle mennesker som tror på Jesus. Sammen er vi kirke der vi er i disse fellesskapene. Gjennom de små fellesskapene møter vi mennesker der de er i livet. Her er det rom for å dele tro, tvil og liv. Bli sett og hørt.
   
   For å bli godt kjent er det flott å kunne møtes i et mindre fellesskap. I små fellesskap er det enklere å dele tro og liv i hverdagen enn f.eks på en gudstjeneste. Noen liker å bli kjent ved å snakke sammen, andre føler at en real fotballkamp er det som skal til. Det er ingen begrensninger på innhold hvordan en slik gruppe kan være – med unntak av noen rammebetingelser. 

  Ta kontakt på grymaritlandmark(at)hotmail.com ved evt. spørsmål