Småfellesskapene ( smågrupper, husgrupper, cellegrupper og life-grupper som de også kalles) er hjertet i selve Norkirken-familien.

De møtes på forskjellige plasser og i hjemmene for å bygge vennskap, vokse åndelig og prege lokalsamfunnet. 

Hvordan bli med?

Første steg

Fyll inn skjema nedenfor. Skriv gjerne alder og andre behov i kommentarfeltet. F.eks ønsker du en gruppe for bare menn, kvinner, par, osv. Så vil vi hjelpe deg så godt som mulig

Andre steg

Vår småfellesskap-koordinator mottar ditt skjema og vil snarest mulig sette deg i kontakt med en aktuell gruppe ut i fra dine ønsker. 

Tredje steg

Nå som alt er lagt til rette er du en del av et småfellesskap. Gruppeleder vil gi deg informasjonen du trenger om den aktuelle gruppa. 

Jeg ønsker å være med i et småfellesskap

  Navn

  Email

  Telefonnr

  Hvilke ukedager passer best:

  Spørsmål eller kommentar:

  MER OM SMÅFELLESSKAP

   
  Vi tror det er viktig å treffes utenfor gudstjenestene. Vi tror ikke definisjonen på kirke er et bygg, men alle mennesker som tror på Jesus. Sammen er vi kirke der vi er i disse fellesskapene. Gjennom de små fellesskapene møter vi mennesker der de er i livet. Her er det rom for å dele tro, tvil og liv. Bli sett og hørt.
   
   For å bli godt kjent er det flott å kunne møtes i et mindre fellesskap. I små fellesskap er det enklere å dele tro og liv i hverdagen enn f.eks på en gudstjeneste. Noen liker å bli kjent ved å snakke sammen, andre føler at en real fotballkamp er det som skal til. Det er ingen begrensninger på innhold hvordan en slik gruppe kan være – med unntak av noen rammebetingelser. 

  Ta kontakt på grymaritlandmark(at)hotmail.com ved evt. spørsmål