Open/Close Menu Menighet i Melhus

Vi ønsker å velsigne og invitere hele bedehusfellesskapet og alle interesserte til ei lokal Jesus-sentrert møtehelg for alle generasjoner. Velkommen til ei spennende helg på Melhus bedehus – et arrangement av Norkirken Melhus.

PRIS OG PÅMELDING: kommer

Fredag

EMBRACE XL – (kl tba)

Damenes aften – kl 20:00-22:30

Lørdag

SEMINAR kl 10:00-14:00.

Seminar med Lars Olav Gjøra. Tema: Himmel og Helvete. Seminaret er todelt og det blir servert lunsj i pausen.

Eget opplegg for barna kl 10:00-14:00.

Mer info kommer.

Mannekveld kl 20:00-22:30 

Søndag

Gudstjeneste kl 11:00.

Tale av Laila Sæter.

Søndagsskole for norkidsa

DAMENES AFTEN – FREDAG kl 20-22:30

 

Mer info kommer

EMBRACE XL 

Mer info kommer

SEMNIAR LØRDAG:

Tema: Himmel og helvete

Velkommen til et spennende todelt seminar med Lars Olav Gjøra.

Hva er helvete? Har vi en Gud som vil pine folk i all evighet? Eller er Satan sjefen i helvete? Hvem kommer til helvete?  Finnes helvete? Hva er himmelen og finnes den? Hvem kommer til himmelen? Hvordan ser himmelen ut? Synger man bare lovsanger i himmelen?  

Det finnes mange spørsmål knyttet til himmel og helvete. Mange myter har også forplantet seg i løpet av historien. Vi har utfordret teolog, GUS-lærer og podcaster (bibelnerden) Lars Olav Gjøra til å se nærmere på dette. 
 
Det vil bli mulighet for å stille spørsmål underveis. 

Lars Olav Gjøra

Teolog, GUS-lærer og podcaster (bibelnerden)

Jobber til daglig som bibellærer på GUS med hovedansvar for linja Bare Bibel. Driver i tillegg bibelnerden podcast og hjemmeside. Er i overkant nerdete innenfor hebraisk, gresk, bibelen og ulike bibelske tema. En klok person det er verdt å lytte til.

MANNEKVELD LØRDAG kl 20-22:30

Tema: Manneting

Velkommen til en skikkelig mannekveld for menn i alle aldre! 

Hva kan du forvente? 
Vi skal ha det kjekt sammen, spise pizza og andre ting som er godt for mannekroppen. Ulike innslag og en sofaprat/talkshow med Kjetil Lorentzen som vi er så heldige og ha lurt hit. 

Hva blir det ikke? 

Vi prøver å unngå for mye øyekontakt over levende lys der vi samtidig snakker om følelser. Uten at vi sier at dette er feil eller galt på noen som helst måte. 

Hva er lov?

Raping, prate med mat i munnen, forsyne seg en ekstra gang, le høyt og utløp for testosteron osv, men ingen krav.  

Dresskode: Casual – de klærne du ville ha brukt i en ellers sosial setting. 

Kjetil Lorentzen

Rektor Vollan skole

Nordlending og etterfølger av Jesus - bosatt på Tynset.

GUDSTJENESTE SØNDAG kl 11:00

Velkommen til gudstjeneste alle generasjoner! 

Vi møtes til fellesskap, lovsang, tjeneste og tilbedelse. Laila G. Sæter har sagt seg villig til å tale og dele sin sterke historie med oss. 

Norkidsa:

Barna under skolealder vil få høre om Jesus’ inntog i Jerusalem (del 1)

Barneskolebarna får høre historien om Jakobs drøm. 

Fri inngang.

Velkommen! 

Laila Gustad Sæter

Adm. leder Tomasskolen og en del av Norkirken-familien

Aktuell med sin sterke historie og vil dele sitt vitnesbyrd med oss.

Velkommen til MER Trondheim 3.mars 2023!

MER er et arrangement for tweens (4. til 7. klasse) med både game show og glow party, i tillegg til et tydelig fokus på å lære mer om hvem Jesus er.
Det er 150 plasser, og førstemann til mølla!
 
Program
Registrering starter kl. 19.00.
19.00 – Velkommen | Vi blir kjent
20.00 – MER-samling
21.00 – Vi spiser
22.00 – Gameshow
23.00 – Glow Party
Arrangementet er ferdig kl. 00.00.
 
Skjærgårsds forteller om arr: “Skjærgårds har nå utviklet «MER», et nytt konsept for TWEENS i alderen 10-13 år.
Vi ønsker å formidle troen på Jesus med en ny og spennende tilnærming, som inspirerer, engasjerer og ikke minst kan spre glede til barn og unge i Norge.
Målet er å skape en festkveld for tweens-arbeidet i lokale menigheter rundt om i landet. Skjærgårds jobber mot å være samlende, inkluderende, Jesusnære og inspirerende.
Vi tror at en «MER-kveld» vil trekke frem nettopp disse verdiene».
 
Bli med oss denne kvelden 🙂 Hilsen Lisa, Hege og Bjørg med team

Velkommen til Årsmøte 2023

Sted: Melhus bedehus (lillesalen)

Tid: 15.mars, kl 20-22

Velkommen til årsmøte i Norkirken Melhus 2023. Vi vil gjennom årsmeldinga få et tilbakeblikk over året som har gått og man får et godt innblikk i menighetens drift og aktiviteter. Styret vil redgjøre for menighetens status og drømmer og det blir mulig å komme med innspill og spørsmål til styre og drift. Norkirken Melhus består i og drives i hovedsak av frivillige og menighetens medlemmer. 

Det blir enkel servering halvveis i møtet. 

Saksliste, årsmelding og regnskap finner du HER

For å stemme under årsmøtet må du ha fornyet ditt betalte medlemskap før årsmøtet holdes. Det kan du gjøre ved å følge link sendt ut på sms (på slutten av januar) til våre medlemmer. Dersom du ikke har fått link eller ikke er medlem av Norkirken Melhus fra før, må medlemskap betales minst en mnd før årsmøte for å ha stemmerett. Du kan selvfølgelig bli og være medlem når som helst. Og du kan delta under årsmøtet uavhengig av medlemskap. For å bli medlem følger du denne linken:  https://norkirkenmelhus.no/medlem/

HVORFOR MEDLEMSKAP?

Hvert år oppfordrer vi medlemmene våre til å betale årskontigent. Du kan fint være fullverdig del av fellesskapet uten å betale. Det er ikke det som er poenget. Vi ønsker å synliggjøre at kirke fortsatt er aktuelt, og at kirke har en viktig rolle i samfunnet vårt. Ved å være betalt medlem underbygger du vår påstand om at Norkirken Melhus er viktig for mange mennesker i alle aldre, både nasjonalt og lokalt.

Den viktigste grunnen for medlemskap er hva det sier om deg. Som medlem sier du at her vil jeg tilhøre, dette vil jeg støtte og dette vil jeg være med å bygge videre på. 

HVA FORPLIKTER ET MEDLEMSKAP?

Et medlemskap forplikter ikke annet enn at du betaler årets medlemspris. Men du vil bli gitt stemmerett under årsmøtet. Fra tid til annen dukker det opp større saker og avgjørelser som menighetens medlemmer må stemme over. Nye medlemmer må betale minst 30 dager før for å få stemmerett. Medlemmer fra året før må betale innen årsmøte for å få stemmerett. 

GENERERER MEDLEMSSKAP STATSSTØTTE?

Medlemskap i Norkirken Melhus generer ikke statsstøtte da vi pr dags dato ikke står registrert som et eget trossamfunn. Det betyr ikke at vi ikke er en frittstående menighet og et åndelig hjem for alle våre medlemmer. Du kan fritt være medlem i et annet trossamfunn i tillegg for å øke deres statsstøtte.

Derimot vil alle medlemmer under 26år generere statsstøtte til Norkidsa, Tweensklubb og Embrace som tilhører Norkirken Melhus.

Tidligere betalte medlemmer vil få tilsendt betalingslink på sms i januar. Nye førstegangsmedlemmer (etter 2021) må fylle ut personopplysningsskjema som du finner på denne siden.  

Er du fast giver?

Besøk denne siden for å bli ny fast giver eller endre/øke din givertjeneste. 

Tusen takk! 

AKTIVITETER hos Gjertrud og Ingvar under gudstjenesten søndag 05.02.23:

For Norkidsa i 5.-8.trinn blir samlingen hjemme hos Gjertrud og Ingvar, søndag kl.11.00-13.15

Ingvar og en til henter og stiller med bil og kjører fra bedehuset kl 10.55

UTEAKTIVITETER:
Snøhulegraving, slengdisser, aking og gjettekonkurranse.

Skulle det bli for mye regn, blir det INNEAKTIVITETER: med spill, lek og konkurranser.

ANDAKT: Vi er så heldige å få besøk av Iren Gilde, vår nye Actaleder i trøndelag. Hun skal snakke om Guds rike for de små.

MAT: Boller, vaffel, saft++

Barna kan hentes etter gudstjenesten på følgende adresse: Adresse: Klevavegen 34. Det er mulig å samkjøre. 

Velkommen!

Nintendo Switch til Tweensklubb og Embrace

Vi har skikkelig lyst på en egen Nintendo Switch med Mario Kart!
 
Kunne du tenkt deg å velsigne oss mot å nå det lille målet? Da hadde kidsa blitt superhappy! Vi har selvfølgelig større drømmer, men nøyer oss med dette på kort sikt.
 
Det er ikke hyggelig å lese rapporter om hvor tidlig større barn og tenåringer introduseres for rus i Melhus kommune og Norge for øvrig (ungdata). Desto kjekkere er det å kunne bidra i kommunen med en plass de kan bli sett, inkludert og verdsatt med trygge voksenledere til stede. Så kan dette være vårt bidrag i Norkirken Melhus, sammen med de andre utrolig flotte og etablerte fritidstiltakene som allerede drives i kommunen for tweens og tenåringer.
 
Vi samles for øvrig annenhver fredag kl 18-1945 i kjelleren på Melhus bedehus, og går deretter over i ungdomsklubben Embrace fra kl 2000.
 
Les mer om klubben på spleisen eller hjemmesida vår norkirkenmelhus.no eller Norkirken Melhus.
 
Tusen takk for bidrag! 😄
Velkommen til Tweensklubb for 5-7.klasse! Lek, moro, dans, godteri, kake, konkurranser, Nintendo Switch, input og sosialt samvær i trygge rammer.
 
Etter Tweensklubb åpnes dørene for tenåringene i Embrace kl 20:00. Her er alle tenåringer velkommen til å henge sammen, spille spill, input, sang , pizza, kiosk og være med trygge voksne.
 
Det blir selvfølgelig mulighet til å kjøpe seg noe digg i kiosken for en rimelig penge både under Tweensklubben og Embrace. Hjertelig velkommen! 
 

Datoer for våren:

 
13.januar
27.januar
10.februar
10.mars
24.mars
14.april
21.april
5.mai
2.juni
16.juni
 
Tidspunkt:
Tweensklubb kl 18:00-19:45
Embrace kl 20:00-22:30
 
Sted: Norkirken Melhus / Melhus bedehus

Tema for våren 2023 er SANNHET. Dette vil være den overhengende overskriften når vi starter taleserien “Sannheten om….” på våre gudstjenester. 

Tittelen Sannhet i seg selv har kanskje ikke så stor effekt. Men når vi begynner å grave og undersøke hva Sannheten er, har vi tro på at dette vil berøre oss på ulike plan, utfordre oss, kanskje provosere, og rokke med kulturelle og samfunnsdogmatisk lære. Men ikke minst en  mulighet til å sette oss fri. 

Først og fremst vil temaet gjenspeile bibelens budskap og vi vil undersøke nærmere hva den sier om sannhet. Nettopp fordi vi tror at bibelen er Guds ord og den som taler sannhet.   

normisjon 2
FØLG OSS: